Tagmaling af høj kvalitet

Vi er et kvalitetsbevidst firma, som ikke går på kompromis med kvaliteten af den tagmaling, vi tilbyder. Vi benytter os derfor udelukkende af kvalitetsmaling fra førende Danske producenter. Dette er din og dit tags garanti for tagmaling af højeste kvalitet.

Stort udvalg af tagmaling

Du kan vælge blandt mange forskellige farver, så du får netop den farve, du ønsker. Vi stiller naturligvis vores erfaring og ekspertise til rådighed, og vejleder gerne om de forskellige farvevalg inden for tagmaling.

Kontakt os hvis du ønsker et gratis konsulentbesøg, og et uforpligtigende tilbud på rensning og maling af dit tag.

Vi yder 5 års garanti på udført arbejde og materialer. Forventet holdbarhed mindst 15 år.

Tagrens og Tagmaling: Sådan gør vi

Det betaler sig at vedligeholde taget. Efter nogle år trænger de fleste tage til en renovering. I nogle tilfælde er det nok med en algebehandling. Læs mere om algebehandling her. Er taget meget forvitret og tilgroet med mos, og ønsker du at få det gamle tag til at blive som nyt igen, kan vi tilbyde en grundig afrensning og efterfølgende maling af taget. Ring på tlf. 21 94 39 75 eller udfyld kontaktformularen her på siden hvis du ønsker et gratis konsulentbesøg.

Sådan gør vi: Inden taget renses, afdækkes loftet med plast, hvor dette er nødvendigt/muligt. Taget renses med godkendt udstyr og der udføres en forebyggende alge behandling.

Efter Afrensning checkes taget for eventuelle defekter, såsom dårlige plader, løse bolte, utætte hætter mm. Revnede plader der kan repareres og andre små reparationer er indeholdt i prisen, skal der skifte plade eller andet, aftales nærmere. Når taget er helt tørt, grundes og males taget mindst to gang. Inden der males udbedres eventuelle skader, og der dækkes ind efter behov. (huset pakkes ind). Samtlige “kanter” og besværlige steder penselmales, inden der sprøjtes. Ønsker du et gratis konsulentbesøg, og et uforpligtende tilbud, så ring på tlf. 21 94 39 75 eller udfyld kontaktformularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt.


    energivejledern_30