CBI + Partner

Sådan gør vi

Med udgangspunkt i dine ønsker, kan vi som energivejledere gennemgå din bolig, og komme med konkrete løsningsforslag til energiforbedringer. løsningsforslag og materialevalg, afhænger af den konkrete opgave. I nogle tilfælde vil anvendelse af løst granulat være den optimale løsning, i andre tilfælde vil anvendelse af traditionelle mineralulds batts, være mere hensigtsmæssig.

Som certifificeret CBI isolatør anvender vi “CE mærket” Papiruld fra ISOCELL. “CE mærket” er din garanti for at produktet holder hvad varedeklarationen lover.

Vi er særligt opmærksomme på om der skulle være problemer med fugt i murværk og kældre, eller manglende ventilation på loft og i kældre. I de fleste tilfælde findes der en god og prismæssig overkommelig løsning.

Vi beregner din besparelse, og hjælper dig med at søge energiselskaberne om tilskud. Kontakt os allerede i dag, og få et gratis og uforpligtende konsulentbesøg af en af vore energivejledere.

Ring på telefon 21 94 39 75 eller brug vores kontaktformular.

Vi giver dig et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du tydeligt kan se pris, tilskuddets størrelse og tilbagebetalings periode.

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 17.20.23

videnscenter_36

energivejledern_30

energistyrelsen_27