Spar penge ved isolering

Kontakt os

​Isolering - få et bedre indeklima

Ved at efterisolere opnår du med det samme et bedre indeklima og en større komfort.
Træk fra fodpaneler, kolde gulve og vægge er ikke alene ubehageligt for dig, men også usundt for din bolig. Kolde vægge vil få fugten til at kondensere, og kan i værste tilfælde give anledning til skimmelsvamp.

Forøg værdien af boligen

Ved at få en isolering, vedligeholder du din bolig.
Hvis du en dag skal sælge din bolig, skal den energimærkes. En god energimærkning gør din bolig nemmere at sælge. Energimærkerapporten viser foreslag til forbedringer, og anslår en skønnet investering. I mange tilfælde er den faktiske udgift, langt billigere end anslået i energimærkerapporten, lige som der ikke er taget højde for tilskud fra energiselskaberne. Vi kan hjælpe dig med et gratis og uforpligtigtende tilbud på alle former for isolering.

Reducer CO2 udslippet med isolering

Ved at efterisolere er du med til at reducere CO2 udslippet. Med andre ord, du gør en forskel.

Skærmbillede 2016-09-22 kl. 16.27.19Skærmbillede 2016-09-22 kl. 16.27.12

 

Specialopgaver

Vi udfører specialopgaver, som er skræddersyet og opfylder dine behov. Kontakt os gerne i dag på telefon 21 94 39 75 eller 21 39 52 59, eller send os en e-mail gennem kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. Skriv gerne i beskedfeltet hvad henvendelsen drejer sig om.

Loftisolering​

Mange huse bygget helt frem til starten af år 2000, er isoleret med 200 mm eller mindre på loftet. Med årene kan den eksisterende loftisolering være trådt flad, og ligger måske ikke længere optimalt. Her er der mange penge at spare ved at få efterisoleret. I dag er minimumskravet til loftisolering 350 mm, og lavenergi hele 400 mm. Den bedste måde at opnå dette på, er ved at udblæse granulat, oven på den eksisterende loftisolering. Granulatet fylder alle sprækker og revner. Den lægger sig som en tæt dyne oven på den eksisterende loftisolering, og fjerner alle kuldebroer.

 

Hulmurisolering

Isolering, eller efterisolering af hulmuren sparer mange penge på varmeregningen, og dette giver med det samme et bedre indeklima. Mange lidt ældre huse er bygget uden hulmursisolering. Nogle er måskepå et tidspunkt blevet efterisoleret ved indblæsning af granulat eller lignende. Denne kan med årene være faldet sammen, eller delvist forsvundet i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Andre lidt nyere huse, (cirka fra år 1960-1980), er bygget med tynde pladebats i hulmuren. Denne form for hulmursisolering er ikke tilstrækkelig til at undgå kuldebroer, og der vil være et stort varmetab fra huset.

 

 

Krybekælderisolering

Mange huse er bygget med alt for lidt isolering i gulvet. Er der en krybekælder under gulvet, vil det være en god ide at få efterisoleret. Med en isolering af krybekælder, kan du spare penge på varmeregningen, samtidig med at du øjeblikkeligt får et bedre indeklima, og højere komfort. Hvis krybekælderen er for lav til at man kan isolere nedefra, kan man i de fleste tilfælde isolere en krybekælder, ved at indblæse granulat via udluftningsriste i soklen. Inden vi går i gang, sikrer vi os at alle krav til ventilation og fugtsikring er opfyldt. Det er vigtigt at husets kælder, efter isolering stadig kan ventilere, så eventuelt fugt og radon kan slippe væk. Tørt klaplag, det vil sige jord, grus, sand, beton eller lignende, uden fugtspærre. Mindst 25 cm. hulrum fra klaplag til gulv. Intet træ i den nederste 1/3 del. Murpap imellem træ og understøtter / sokkel. Max 3 meter imellem udluftningsriste i sokkel.

Etageadskillelse

Bor du i et hus med flere etager eller med en uopvarmet kælder, kan det sikkert betale sig at kigge nærmere på isoleringen i boligens etageadskillelse. I huse bygget før cirka 1960 er der som regel ikke noget isolering i husets etageadskillelse. I huse mellem cirka år 1960 og 2000 er isoleringen mange gange utilstrækkelig. Føles gulvet koldt, trækker det ved fodpaneler eller loftlister, kan det være en god ide at få undersøgt husets isolering. Ved at isolere mod en uopvarmet kælder, hæver du gulvets temperatur med flere grader, du slipper for generende træk fra fodpaneler, og sparer på varmeregningen. Som en ekstra sidegevinst er der den støjdæmpende effekt. Papiruld lyddæmper ekstremt godt, faktisk 3 gange så godt, som mineraluld.

Besparelser

Rabat på isolering af loft

Lige nu kan du spare cirka 25% på loft isolering. Det kan du fordi du både kan få tilskud fra energiselskaberne, og samtidig trække arbejdslønnen fra i skat. Lige nu giver vi ekstra 10% rabat på selve arbejdslønnen, så det bliver ikke billigere!

Priseksempel på 125 m2 parcelhus hvor der isoleres med 200 mm på loftet:

Normal Pris – 10% rabat inkl. moms 14.547,-
Tilskud fra energiselskab -1.512,-
Pris efter tilskud inkl. moms 13.035,-
Værdi af skattefradrag -2.044,-

Pris efter fradrag og tilskud inkl. moms 10.991,-
Prisen inkl. moms lige nu pr. m2 bolig er altså kun 88,-

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel, vil du fremover spare ca. 2.822,- kr. årligt, på varmeregningen (opvarmningsform naturgas).

Rabat på isolering af hulmur

Lige nu kan du spare cirka 50% på hulmurs isolering. Det kan du fordi du både kan få tilskud fra energiselskaberne, og samtidig trække arbejdslønnen fra i skat. Lige nu giver vi ekstra 10% rabat på selve arbejdslønnen, så det bliver ikke billigere!

Priseksempel på 125 m2 parcelhus med 80 m2 hulmur:

Normal Pris – 10% rabat inkl. moms 9.600,-
Tilskud fra energiselskab -1.296,-
Pris efter tilskud inkl. moms 8.304,-
Værdi af skattefradrag -2.440,-

Pris efter fradrag og tilskud inkl. moms 5.864,-
Prisen inkl. moms lige nu pr. m2 bolig er altså kun 47,-

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel, vil du fremover spare ca. 3.606,- kr. årligt, på varmeregningen (opvarmningsform naturgas).

Rabat på isolering af krybekælder

Lige nu kan du spare cirka 35% på isolering af krybekælder. Det kan du fordi du både kan få tilskud fra energiselskaberne, og samtidig trække arbejdslønnen fra i skat. Lige nu giver vi ekstra 10% rabat på selve arbejdslønnen, så det bliver ikke billigere!

Priseksempel på isolering af 100 m2 bolig med 88 m2 krybekælder:

Normal Pris – 10% rabat inkl. moms 22.000,-
Tilskud fra energiselskab -5.280,-
Pris efter tilskud inkl. moms 16.720,-
Værdi af skattefradrag -2.508,-

Pris efter fradrag og tilskud inkl. moms 14.212,-
Prisen inkl. moms lige nu pr. m2 bolig er altså kun 142,-

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel, vil du fremover spare ca. 8.624,- kr. årligt, på varmeregningen (opvarmningsform naturgas).

Rabat på isolering af etageadskillelse

Lige nu kan du spare cirka 30% på isolering af etageadskillelse. Det kan du fordi du både kan få tilskud fra energiselskaberne, og samtidig trække arbejdslønnen fra i skat. Lige nu giver ekstra 10% rabat på selve arbejdslønnen, så det bliver ikke billigere!

Priseksempel på 100 m2 bolig med 88 m 2 etageadskillelse mod uopvarmet kælder:

Normal Pris – 10% rabat inkl. moms 11.000,-
Tilskud fra energiselskab -1.425,-
Pris efter tilskud inkl. moms 9.575,-
Værdi af skattefradrag -2.370,-

Pris efter fradrag og tilskud inkl. moms 7.205,-
Prisen inkl. moms lige nu pr. m2 bolig er altså kun 72,-

Med udgangspunkt i ovenstående eksempel, vil du fremover spare ca. 2.300,- kr. årligt, på varmeregningen (opvarmnings form naturgas).

Information

Ovenstående tilbud gælder foreløbig til og med d. 30 november 2016.

Kontakt os på telefon 21 94 39 75 / 21 39 52 59 eller brug vores kontaktformular og få besøg af en af vores energivejledere.

videnscenter_36

tagmalerforening_33

energivejledern_30

energistyrelsen_27